Tilburg Lacrosse
​Met zowel een dames als twee heren lacrosse teams in de competitie, zijn we als club in staat om onze geweldige sport lacrosse aan te bieden aan iedereen die geïnteresseerd is. Tilburg Lacrosse bestaat uit een groep gedreven lacrosse spelers met mooie trainingsvelden, een proactief bestuur en verschillende actieve commissies. We streven dan ook naar de titel van de leukste lacrosse club van Nederland.
Hoe alles is begonnen

In 2008 is Tilburg Lacrosse officieel opgericht. Toentertijd kende onze mooie vereniging enkel één mannen team, wat al snel uitgegroeit is naar een grote groep enthousiaste mannen en vrouwen spelers! 

Benieuwd hoe het er toen aan toe ging? 
Dat was Omroep Brabant ook! Zij hebben er toen ook een korte reportage van gemaakt! Zie hiervoor de linker video: enjoy!
De trainingen nu! 
Elke maandag en vrijdag van de week, is Tilburg Lacrosse te vinden op de trainingsvelden! Hier trainen zij ten minste 3uur per week, naast de wedstrijden die vaak op zondag plaatsvinden. De traingen voor de mannen en vrouwen gescheiden, maar naast het veld zoeken we elkaar graag op voor leuke clubactiviteiten! 

Tilburg Lacrosse in de Nederlandse divisie (seizoen ´16-´17)

Heren hoofdklasse

Dames hoofdklasse

Heren hoofdklasse

Bij Tilburg Lacrosse is het altijd gezellig! 
Hard sporten en hard feesten gaan hier hand in hand.

Jeroen Cools

We hebben dit jaar zo hard geknokt met ons team...
En daarom spelen we volgend jaar in de hoofdklasse!

Yvonne Petit - speler Titanides

Lacrosse is voor iedere speler een geheel nieuwe sport
en dat maakt lacrosse nou zo leuk!

Jan van Wanrooij - speler Titans

Onze doelen:

Plezier hebben in het spelen van lacrosse als een team, het onder de knie hebben van alle basics, het opdoen van wedstrijdervaring en het opbouwen van een dames- en een heren lacrosse team dat mee kan draaien in de nationale competitie en op toernooien.